Toplam yorum: 3.284.427
Bu ayki yorum: 5.933

E-Dergi

Ahmet İnan Tarafından Yapılan Yorumlar

29.01.2026

ilk defa bi kitabi yarim biraktim. Kurgu karmaşık, yeni olaya gectiginizi anlayamıyosunuz bile o kadar düzensiz ki kitapta herşey. Ne nokta ne virgül kullanılmış cümleler arasında, okudugunuzu anlayabilmek için bi kaç kez daha okumak zorundasınız. bitirebilmek için çok çaba sarfettim ama olmadı malesef.
16.01.2026

Ölmüş Bir Kadının Evrâk-ı Metrûkesi’ni okuduktan sonra, hikâyenin devamı niteliğinde olan Nedret'i de okumanızı tavsiye ederim. Hikâye oldukça hoş ve bir o kadar da acıklı. Birbirine kavuşamayan iki insanın hikâyesini sade ama duygulu bir şekilde anlatıyor.
16.01.2026

iki kişilik arasında sıkışmış bir kadının iç dünyasını merkeze alan psikolojik bir roman. bana oldukça basit geldi. Konu potansiyeli yüksek olsa da işlenişi beni pek içine çekmedi ve hikâyeyi sevemedim.
16.01.2026

Knusu itibarıyla ilgi çekici olsa da hikâyenin aşırı derecede dallanıp budaklanması okuma sürecini benim için zorlaştırdı. Bu durum kitaptan aldığım keyfi azalttı. Daha sade ve toparlanmış bir anlatım olsaydı benim için çok daha etkileyici olabilirdi.
18.12.2025

Kitabın daha ilk sayfalarından itibaren sıkılmaya başladım. Hikâye geçişleri neredeyse hiç yok; bölümler ve sahneler birbirinden kopuk ilerliyor. Bu kopukluk, hikayenin bütünlüğünü zayıflatıyor ve okuru içine çekmiyor. Açıkçası kitabı keyif alarak değil, sadece bitirmek için okudum. Ne anlatımı ne de hikâyesi bende bir bağ kurabildi, bu yüzden ne yazık ki beğenemedim.