Cesaret & Korkunun Üstesinden Gelmek ve Özgüven Geliştirmek
Cesaret & Korkunun Üstesinden Gelmek ve Özgüven Geliştirmek
8Yorum
ömer kargı
Okunmasını tavsiye edebileceğim bir kitap:)
sunflower73
Kitapkurdu
Okuduğum en güzel gelişim kitaplarından biri. Tavsiye üzerine almıştım çok beğendim.Cesur olma yolunda biz kadınlara harika bir itici güç sağlıyor.
celik.s
Kişisel gelişiminize katkıda bulunabilecek nitelikte bir eser olarak değerlendirebilirsiniz.
lejyoner126
orta seviyede bir eğitim kitabı. örnekleme çok. faydasınıda gördüm. beden diline düşkün olanlar için tavsiye ederim
1998tm
Diğer kişisel gelişim kitaplarından daha farklı bir yol izlenerek yazılmış güzel ve faydalı bir kitap bence okunmalı
madenci08
Özellikle geçmişin ve daha özel de çocukluğun şahsın o anını ve o anki özgüvenini nasıl etkileyebileceğini anlatan güzel bir kitap.Çekirdek inanç denilen çocuklukta yaşanılan bazı olumsuzlukların insanın karakterini nasıl etkilediğini ve insanların kendilerini affederek hatta o sorunları yaratan kişileri affederek nasıl da iyileşebileceklerini anlatan güzel bir kitap. Özgüven sorunun pek çok etkileyicisi var elbette.Kitabın bayanlara yönelik yazılmış olması bazı noktalarda erkeklere hitap etmiyor gibi görünse dahi pek çok erkek hemcinsim faydalanacaktır.Diğer öz güven kitaplarıyla birlikte tamamlayıcı olduğunu düşünüyorum.
irfan Boyraz
Kitapkurdu
okuduğum Kişisel Gelişim kitaplarının en iyisi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu kitap ta kendini eksik yönlerinizi görebiliyorsunuz... debbie nin bütün kitapları nı okumayı düşünüyorum.
EmreKavak
Kitap kadınlara hitap etmesine karşın erkeklerin de okuyabilceği bir kitap.Kitabın ilk geldiği gün 60 sayfasını okudum ve ben çok beğendim.Bahsedilen konularda eksiklik hissedenlere tavsiye ederim.