Kayıp Kentin Yakışıklısı
Kayıp Kentin Yakışıklısı
37Yorum
İki günde aka aka bitemedi de akamayanlar öteki şiir kitaplarına bakarak ağzımın suyunu akıttı. Öyle derindendi, öyle yürekten. Önerilir.
Siir okumayı ,şiiri yaşamayı seven herkese öneririm.
yılmaz erdogan şiirini tanımak için güzel bir kitap.
Yılmaz erdoğan hayranlarının okuması gereken bir kitap
Şairin heybesinden okuyucusuna hediye ettiği tılsımlı kelamlar...
cok guzel bir eser. kisa fakat vurucu basit ama derin anlamlari olan muhtesem siirlere sahip bir kitap
yaşayabilme ihtimali ve yasak şiirleri çok hoşuma gitti .. genel olarak güzel bir kitap ..
Fonda Bir Demet Tiyatro nun fon müziği,elinizde bu kitap...Evet yeterince ağlamışsınız demektir.
Güzel ve akıcı şiirleri var...
dili çok sade ve herkese hitap ediyor, şiirlerde mutlaka kendinizi buluyorsunuz, gerçekten bir harikalar.
Yılmaz erdoğan hayranlarının kütüphanesınde kesınlıkle bulunması gerekli olan kitap...
hayatın içindekileri en saf halıyle kaleme döküp özelleştiren kişi Yılmaz abi. keyifle okuduklarımdan.
çok severek okuduğum şiirleri var yılmaz erdoğan'ın kalemine ve gerçekten kelimelerle oynaya bilme yeteneğine hayranım..
yılmaz erdoğan hayranlarının kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken bir kitap. albümde okuduğu şiirlerden daha fazla şiir var ve daha güzel şiirler de var.
Yılmaz Erdoğan bir çok alanda başarılı ancak şairliğinin çok ayrı bir yeri var yaptığı çalışmalar arasında. Kelimeleri dans ettirmesi büyülüyor insanı. Bu kitabı da bunun en güzel örneği.
Mükemmel bir dille yazılmış şiirler. Çok beğendim.
Dokuzunda kayboldu Mayıs'ın, <br />Cesedi bulundu <br />Onikisinde... <br /><br />Kaçırıldığında da <br />Kaybolduğunda da <br />Ve cesetken de <br />Yakışıklıydı..<br /><br />Amcamdı.<br /><br />YILMAZ ERDOĞAN<br /> <br />bir şiiri yaşamak olsa gerek benimki... şaire şiiri yazdıranın aynısını.. kitaba adını veren şiiri bu üzerine söz söylenirmi? her sayfasını okuyarak görmelisiniz.
AŞKLARI DA DEVRALIRMI<br />KALP NAKLİ YAPTIRANLAR?<br /><br />Yılmaz Erdoğan'ın şairane dünyasının efsunlu yansıması..HOŞTU..
Türkiye'nin gerçek sanatçılarından olan Yılmaz Erdoğan,oyunculuk yönetmenlik ve yazarlığı ile nasıl büyük bir sanatçı olduğunu bir kez daha bu kitap ile kanıtlıyor...<br /><br />Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim,suni teneffüs saatlerinde...
Tam anlamıyla harika bir şiir kitabı.Okurken kendinizden mutlaka birşeyler bulacaksınız.Duygu dolu bir kitap :)))))
1 2