Araba Aldım Kadın Oldum
Araba Aldım Kadın Oldum
4Yorum
Mediha Turkkot Turan
Kaşif
Bende engelli bir bayan olarak keyifle okudum.. Bizlerin günlük yaşamda yaşadığımız bir çok şeyi kaleme alınmış.. Tavsiye ederim..
yolcu75
Kitapkurdu
18.10.2008
hayatın özellikle engelliler açısından ne kadar zor olduğunu,toplumun dışarda gördüğü bir engelliye nasıl davrandığını,üzerinize dükülen gözlerin ne derece rahatsızlık verdiğini bilemessiniz.
Kadir Emiroğlu
14.06.2008
Pek az yazar tarafından bölük pörçük değinilmiş, çoğu zaman da hariçten gazel okumanın ötesine geçilememiş bir konu hakkında ilk kitap. Sakatlara uygulanan -bilinçli ya da bilinçsiz- ayrımcılık hakkında yazarın deneyimlerini, anılarını, gözlemlerini, çözüm önerilerini içeriyor. Ufuk açıcı, aydınlatıcı, samimi bir kitap. Kimse "biliyorum, önemsiyorum" dememeli. Okuyun, böyle olmadığını göreceksiniz.
irisa
18.07.2006
Aslında,engelli insanlarımızı gerçekten iyi anlatması,zorlandıkları yerleri ve toplum içi konuları belirtmesi,onlara davranış şeklimizdeki sorunlara değinmesi açısından güzel bir kitap;20-30. sayfaya kadar. Çünkü tamamen aynı konuları farklı olaylarla anlatmasından,satır arası bilgileri alabilmek için okumaktan yoruluyorsunuz. Ama yazarı tebrik etmeliyim. Ve eğer çevrenizde böyle biri varsa kesinlikle alın diyorum bu kitabı.