Toplam yorum: 3.284.714
Bu ayki yorum: 6.220
E-Dergi
A. Ö. G. Tarafından Yapılan Yorumlar
Kelimeler bu kadar sade olup da bu kadar derin olabilir mi? Kırgın Bir Gezgin, iç sesini duymak isteyen herkese iyi gelecek.
Çocuklarımın her akşam tekrar tekrar okumamı istediği kitap oldu "Masallarla Yolculuk". Özlem Hanım evet, kitap okuma alışkanlığı için çok güzel bir eser çıkarmış ortaya ama yaşım oldu kırk, işten eve geliyorum yorgun. Çocuklarım rahat bırakmıyor illa da tekrar okumamı istiyorlar. Yazarımıza rica ediyorum bu kadar da güzel yazmasın. Şakayla karışık beğenimizi ifade etmek istedik. Bu güzel masallar için kendisine teşekkür ederiz.
"Ben Prenses Değilim"i oğullarımla birlikte okuduk. İkisi de Alissa'nın savaşçı ruhundan çok etkilendiler. "Baba, yazar bu hikâyeye devam etsin." diyorlar. Ben elçiyim. Yazar Özlem Yıldırım'a buradan sesleniyoruz: Devam serisi isteriz.
Metin hem çok güçlü başladı hem de çarpıcı bitti. Yazarın unic buluşları var. Spoiler vermemek adına neler olduğunu yazmıyorum. Üstelik yazarın ilk tiyatro oyunuymuş. Bu yolda önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. Kendisini biraz araştırdım. Güçlü bir potansiyeli ve insan olarak da sağlam bir duruşu var. Özlem Hanım'a yolculuğunda bol şans dilerim.