Toplam yorum: 3.253.600
Bu ayki yorum: 5.625

E-Dergi

***berkut kartalı*** Tarafından Yapılan Yorumlar

Yazarın, siyasi düşüncelerine alet ettiği bir kitap olmuş. Eski Türk filmlerinde, filmin en sahtekarı, en kaypak karakterini, imam olarak gösteriyorlardı. Bu kitapta da tüm olumsuz karakterler namaz kılıyor ve bağnaz. Ayrıca cinselliği detaylandıran kısımlar..İrrite ediyor insanı....Oysa yazar objektif olabilse, tavsiye edilebilir nitelikte diyebilirdim!
Yurdumuz üzerindeki oynana oyunları şifre çözücüsü şeklinde tanımlanan roman şeklinde anlatılmış bir eser.roman anlatımı çok basit ama.altındaki gerçekleri görmek açısından önemli.mutlaka okumalı.
Ülkemiz üzerindeki oynanan oyunlara tercüman olacak bir eser.
tokat'ı ve tokatlıları anlatan,tarihiyle güzellikleriyle yaşatan ermeni hemşerime sevgilerimle..
albay anlatıyor ama hiç askerin bu kirli işlere bulaşanlarını anlatmamış.İhanetin içindeki askerleride yazsaydı,objektif olabilmeyi başarabilseydi.Sadece siyasileri suçlamaklaolmaz.Eğer ihanet varsa herkes işin içindedir.Asker ihanetin içinde olmadan ihanet olmaz.İHANETİ GÖRDÜM diyorsun peki ne yaptın..Sadece seyrettin ve modaya uyup kitap yazıp meşhur oldun..