Toplam yorum: 3.284.564
Bu ayki yorum: 6.070

E-Dergi

Metin Güleç Tarafından Yapılan Yorumlar

17.12.2025

İman hayata bakışı baştan aşağı değiştiren bir gerçek.Herkes imanını kurtarmak zorunda. Kitap delilleri ortaya koyarak imana kapı aralıyor. Herkesin kütüphanesinde bulunmalı. Hatta alıp herkese dağıtılmalı.
09.12.2025

Dawkins'in Tanrı Yanılgısı kitabın darmadağın eden bir eser. Asıl yanılgının Ateizm olduğunu ortaya koyuyor.
09.12.2025

Vesveseden muzdarip kişiler ve OKB hastaları mutlaka okumalı. Takıntı hastalığı için bir ilaç niteliğinde. Hayati öneme sahip tavsiyeler içeriyor.
09.12.2025

Kurandaki emir ve yasakların özeti çıkartılmış. Bir nevi Kuran özetlenmiş. Kurandaki emirler ve yasaklar ile ilgili bilgi sahibi olmak için tam bir başucu kitabı. Herkes mutlaka okumalı.
09.12.2025

Kişisel ve toplumsal farkındalık için mutlaka her bireyin okumas gereken bir eser. Kişilik tipinizi bulun, ona uygun yaşayın ve mutlu olun.