Toplam yorum: 3.284.917
Bu ayki yorum: 6.423

E-Dergi

Derya Taş Tarafından Yapılan Yorumlar

03.09.2013

Bu kitap çok eğlenceli,çok tuhaf,çok başka türlü,acayip ve de şaşırtıcı.Bir solukta,acaba şimdi ne olacak merakıyla büyük keyifle okudum.Murat Menteş'in zekasına,ince espiri anlayışına hayran oldum.
03.09.2013

Kemal Sayar'ın birkaç kitabı hariç neredeyse hepsini çok kısa zamanda ard arda okudum.Yavaşla kitabı en son olmak üzere hepsi de beni çok derinden etkiledi.Hayatıma bambaşka bir ışık tuttu.Etrafımda olup biten bir çok olaya karşı takınmam gereken tavrı ve bakış açımı değiştirmem için bana inanılmaz bir motivasyon kaynağı oldu.Tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ediyorum.
03.09.2013

yazarın okuyucusu ile sohber eder tarzda,gayet hoş bir uslup ile yazdıgı bu kitabı bir gün içinde keyifle bitirdim.Doğru bildiğim bir çok yanlışı düzeltmeme de vesile olduğu için ayrıca çok memnun etti beni.
16.07.2013

Kitabı bir yakınım hediye etmişti.O gün bugündür her gün bir kez okumaya gayret ediyorum.İçinde çok güzel dualar var.gün içinde her müslümanın aklından geçirmesi gereken her türlü duayı içeren cep boy,okunması kolay ve manevi olarak oldukça tatmin eden bir kitap.