Toplam yorum: 3.083.022
Bu ayki yorum: 2.702

E-Dergi

Ziyaefşan Tarafından Yapılan Yorumlar

08.12.2020

Nurettin topçu her daim ahlakın öncelikli insan vasfı oldugunu bir kisinin içerisinde yer aldigi kliğe,altında durduğu tabelaya bakmadan ahlaklı mı ahlaksız mı oldugunun en önemli meselemiz oldugunu ifade etmesi açısından önemli bir eser.
05.12.2020

taşköprülüzade bu coğrafya da yetişmiş birçok yönden kendini geliştirmiş münevver şahsiyetin kitaplarının hala anlaşılamamış olması üzücü fakat bu eserin ilim camiasına geri kazandırılması oldukça nitelikli bir çalışma olmuş.Türk düşünce sisteminin temel taşlarını öğrenme adına okumanızı tavsiye ederim.
20.07.2020

Kitapta anlatılanları okurken kanım dondu diyebilirim. Fakat kitabın söylemi hamasi ve popülist yaklaşımdan ziyade stratejik olarak insanların nasıl köleleştirildiği anlatılmaktadır.
Sezai Karakoç'un ifadesiyle insan durunca değil yüreği soğuyunca savaşı kaybedermiş.
Insanlık adına verilen haklı savaşın mazlumun adalet arayışının her türlü emperyalizmin karşısında nasıl bir tutum sergileyeceğini düşünen herkesin okuması gereken bir kitap.
Düşmanın yaklaşımlarını bilmek belki size zafer kazandirmaz lakin daha az hasarla o savaştan çıkmanızı sağlar. Pskolojik ev epistemolojik sömürücü düzenin karşısında kendi değerlerini ve entellektuel birikimini tamamlamak isteyen herkesin bilmesi gereken şeyler var .
Şok Doktrini ile okuduklarınız karşısında şok olabilirsiniz.
20.07.2020

Bir ebeveynin ,bir egitimcinin, insanlıgin gelecegine dair derin kaygilar icerisinde olan her iyi insanin okumasi gereken bir kitap.Sığ cekismeler icerisinde kaybolan insanlarin ortak dertlerini tanimlayan , henüz basimiza gelmeden tedbir alma konusunda gayretler icerisinde olan Ahmet Hakan Beyin güclu kaleminden istifade etmeliyiz. Günlük siyasi cekismelerin disinda LGBT ve dünya düzenine dair derin analizlerin yer aldigi bu kitaptan herkes istifade etmeli
20.07.2020

Mistik yaklasimlar ulasilmak istenen nihai hedef her inancin temellerini anlatiyor.Bir insanin hayat seruveninde kendini tamamlama olma arzusu ne Siddarta ile basladi ne de onunla bitecek.Hint ve Buda dusuncesinin felsefik yorumlarini anlayabilmek adina okunmaya değer