Toplam yorum: 3.085.015
Bu ayki yorum: 4.700

E-Dergi

Salih Boşça Tarafından Yapılan Yorumlar

16.12.2006

Zamanya sirketinde Calismayi reddeden kahramani, zamanni ve hayati seven bir insan olarak yansitan yazar, bastan sona icerik olarak, pazarlama, dunya seyahati, istanbul ve kismen de olsa aska degindigi kitabinda bizleri tatli bur romani okumaya surukluyor. Her sey zaman, her yerde zaman, her zaman zaman.... Basarili sirketler, bu basarilarini belirlemis olduklari standartlara borcludur. Iste yazar bundan bahsediyor...
07.11.2006

Bu bir buyumu yoksa tehdit mi? Hayatimiz gercekten google siz bir yasama mi donusecek? Iki universiteli gencin garajlarinde baslayan ve dunya ekonomi tarihini alt ust eden bir basari oykusu. Simdi onlar bu basarinin keyfini mi suruyolar dersiniz?. Kitabi alin ve Google layin....
07.11.2006

Isini kurmak isteyen veye kurdugu isi gelistirmek isteyen girisimcilerin mutlaka edinmesi gereken bir basucu kitabi, kitabi okurken yaninizda mutlaka bir defter ve kalem bulundurun. Basari icin not almaniz gerekecek..
07.11.2006

Yeni bir cagin baslangici sayilabilecek bir donum noktasinda, yeni cag ekonomisini sanal ortamda goren ve arastirmalari sonucu kitap satisini internete tasiyarak hayalallerinin pesinden kosan sanal bir gercekligin basarisi. Jeff Bezos, cok buyuk bir degisime onculuk ettiginin belki o zamanlar bu kadar farkinda degildi!!!!. Cikarilabilecek cok buyuk dersler var. Sade ve akici, gercek bir anlatim. Tesekkurler Jefff..
18.05.2004

Kimlik karmaşasını kimlik bunalımını ve kimlik arayışını tanımlayan başka bir başılk düşünmeye başladım bu güzide kitap için.Ama sevgili yazar olaylara bakış açısını geniş tutup olabildiğincede derine kaçmaktan ve irdelemekten kendini sınırlamyı bilmiş ve bizede bu hakkı vermemiştir.tam bir deneme havası içerisinde kaleme alınan kitap ,bizlere bazı gerçekleri göz ardı etmememiz için birebir.Hele hele zamanımızda ;yaşanan göç hareketlerinde yaşanan kültür şoku,aidiyet duygusunuda zedelemektedir.Müslüman bir anneden ve hristiyan bir babadan dünyaya gelen birey hangi dinin ,hangi kültürün sınırları çerçevesinde eğitileceği yada eğitim alacagı konusunda karmaşık hissiyatlar içerisine girmektedir.kitabında bu konuya hassasiyetle değinen yazar bunu kendisininde yaşadığını ancak doğduğu ve ailesininde büyüdüğü memleketini nasıl inkar edemiyorsa,şu an yaşadığı ve ve dilini konuştuğu suyunu içtiği ülkeyi de kendisinden soyutlamamaktadır.aidiyet konusundaki sorunları,ülkeler,dinler ve kültürler açısından inceleyen yazar,canlı,yaşanmış örnekler vererekten anlatımını(tezini)gerçekçi kılmayı bilmiştir.